Kako deluje

 


Nova glasovalna kampanja se pripravi v nekaj korakih in vaše stranke že lahko glasujejo za svoje izdelke.


Vsaka kampanja lahko vsebuje izdelke, ki so opisani s tekstom in slikami, ter povezavami do več informacij. Povezava do kampanja je na voljo takoj in se jo enostavno pošlje svojim strankam preko email-a, objavi na svoji spletni strani in razširi preko socialnih omrežij, kot sta Facebook in Twitter. Stranke si že v naslednjem trenutku lahko ogledajo izdelke in glasujejo.

Nastavi se lahko tudi višina popusta, ki je zahvala galsovalcem, da so izrazili zanimanje za izdelke in jih lahko uporabijo, ko so le-ti na voljo na spletni strani.


Glasovalci se lahko prijavijo s Facebook računom, kar tudi omogoča deljenje s prijatelji, ko se odločijo za glasovanje za določen izdelek.


PickNVote.com je storitev v oblaku, kar omogoča vračanje strank na kampanjo in lahko dodajo glas tudi drugim izdelkom. Kampanja je vedno dosegljiva dokler se ne zaključi, kar lahko traja mesec dni ali več. 


Izdelki so lahko predstavljeni s slikami, povezavami do videa in ostalih informacij, da se stranki predstavi novi izdelek čim bolj  slikovito.